Mitä tehdä, kun DraftSight-työasema vaihtuu tai hajoaa?

Tämä ohje pätee, kun käytössä on kiinteää lisenssiä käyttävä DraftSight Standard-, Professional- tai Premium-versio.

Kun vaihdetaan DraftSight-työasemaa, on tärkeää deaktivoida DraftSight-lisenssi vanhalta työasemalta ennen lisenssin aktivointia uudelle työasemalle.

Lisenssi deaktivoidaan valitsemalla ao. kuvan mukaisesta alasvetovalikosta valinta "Deactivate DraftSight..." Tämän jälkeen seuraa näytön ohjeita. Varmista, että saat lopuksi ilmoituksen onnistuneesta lisenssin deaktivoinnista.

mceclip0.png

Kun olet deaktivoinut DraftSight-lisenssin vanhalta työasemalta, voit asentaa DraftSightin uudelle työasemalle ja aktivoida lisenssin.

Kun DraftSight-työasema (tavallisesti kovalevy) hajoaa, ja joudut hankkimaan uuden kovalevyn tai työaseman, DraftSight-lisenssi jää jumiin vanhalle työasemalle etkä pysty deaktivoimaan lisenssiä itse. Tällöin lähetä sähköpostia yhteen alla mainituista sähköpostiosoitteista. Jokaiselle DraftSight-lisenssille on oma osoitteensa, joten lähetä postia käyttämäsi lisenssin mukaiseen osoitteeseen.

Standard-versio: DraftSight.Standard.Online@3ds.com

Professional-versio: DraftSight.Professional.Online@3ds.com

Premium-versio: DraftSight.Premium.Online@3ds.com

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Kommentit

0 kommenttia

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.