SOLIDWORKS-kehitysehdotusten äänestäminen

SOLIDWORKS julkaisee tuotteistaan vuosittain uuden version, jonka uudet ominaisuudet pohjautuvat pääasiassa SOLIDWORKS-käyttäjien tekemiin kehitysehdotuksiin.

Ylläpitoasiakkaanamme voit tehdä itse näitä kehitysehdotuksia TÄMÄN OHJEEN AVULLA. Jos kehitysehdotus on jo tehty, voit etsiä ja äänestää kehitysehdotuksia tarkan ID-numeron avulla, jos esimerkiksi työkaverisi on tehnyt kehitysehdotuksen ja antanut sinulle ID-numeron tiettyyn kehitysehdotukseen. Kehitysehdotuksen äänestäminen lisää todennäköisyyttä ehdotuksen toteuttamiseen.

Tässä on ohje tietyn kehitysehdotuksen äänestämiseksi.

1. Kirjaudu SOLIDWORKS Customer Portal -sivulle syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja aiemmin luomasi salasana. Jos et ole vielä luonut tiliä, luo tili painamalla linkkiä "Create a SOLIDWORKS ID" ja seuraa ohjeistusta tilin luomiseksi. Voit myös  katsoa TÄMÄN LINKIN, jossa opastetaan luomaan tili.

2. Valitse kohdan "MY SUPPORT" alta linkki "Enhancement Requests".

HUOM! Jos SOLIDWORKS-lisenssisi ylläpitosopimus on voimassa, mutta kaikkien linkkien kohdalla näkyy "lukko-ikoni", paina linkkiä "Register my products" rekisteröidäksesi SOLIDWORKS-tuotteen. Katso TÄMÄ LINKKI saadaksesi apua tuotteiden rekisteröimiseen.

3. Hae kehitysehdotus tiedossasi olevan SPR-alkuisen ID-numeron avulla ja klikkaa löytynyttä hakutulosta.

4. Valitse valinta "Vote for This Enhancement".

5. Täytä vaaditut tiedot ja paina "Submit"-painiketta. Saat ilmoituksen "Enhancement Request Confirmation" merkiksi onnistuneesta äänestyksestä.

5. Saat vielä sähköpostiisi vahvistuksen kehitysehdotuksen äänestämisestä. Sähköpostiisi tulee myös myöhemmin ilmoitus, jos kyseinen kehitysehdotus on toteutettu johonkin SOLIDWORKS-ohjelmaversioon.