SOLIDWORKS – LISENSSIPALVELIMEN PÄIVITYS

http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html

1. Lataa SOLIDWORKS-asennuspaketti esimerkiksi  SolidWorks Customer Portalista.

Sama asennuspaketti sisältää kaikki SOLIDWORKS-tuotteet, myös SolidNetwork Lisence Managerin, ja työasemille tarvittavat SOLIDWORKS-ohjelmat.
SolidNetwork License Manager voi olla myös uudempaa vuosiversiota kuin työasemien SOLIDWORKS-vuosiversio on, muttei koskaan päin vastoin.

2. Mene palvelimelle tai palvelimena toimivalle työasemalle, jossa lisenssipalvelin eli SolidNetwork
License Manager -ohjelmisto on asennettuna.

3. Käynnistä lisenssipalvelimen päivitys ladatun asennuspaketin Setup.exe-ohjelmasta "Suorita Järjestelmänvalvojana" -komennolla:

4. Kun Installation Manager käynnistyy, valitse vaihtoehto ”Server Products” ja rastita ainoastaan kohta
”Upgrade SolidNetwork License Manager”.

Ja siirry Next:llä eteenpäin.

5. Hyväksy lisenssiehdot ja käynnistä päivitys ”Install Now” -painikkeesta.

6. Odota, että ohjelma asentuu. Kun asennus on valmis, paina ”Finish”

6. Käynnistä ”SolidNetwork License Manager”

7. Ohjelma kertoo, että lisenssiä ei ole aktivoitu. Valitse ”Yes” ja paina ”Next”-painiketta.

8. Valitse valinta ”Automatically over the internet” ja syötä sähköpostiosoitteesi, jos osoite ei ole valmiiksi
kirjoitettuna. Paina lopuksi ”Next”-painiketta. Odota, että ohjelma tekee lisenssin aktivoinnin. Kun
aktivointi on onnistunut, tulee ilmoitus ”Activation/Reactivation Succeeded”.

9. SolidNetworkLicense Manager on nyt päivitetty ja käyttövalmis.