1. Käynnistä SolidNetWork License Manager –ohjelma työasemalla.

2. Lisää lisenssipalvelimen osoite alla näkyvään kohtaan muodossa PORTTINUMERO@PALVELIMEN NIMI (esim. 25734@TEHOSERVERI)

Jos lisäys onnistuu ongelmitta, on yhteys lisenssiserverille kunnossa ja SolidWorks toimintakunnossa.

Jos kyseessä oli lisenssiserverin vaihto, poista vanha lisenssipalvelimen osoite Server Listiltä "Remove" painikkeella.

Lisenssipalvelimen osoitteen määrittäminen suoraan Windows Rekisteriin

Lisenssipalvelimen osoite voidaan lisätä suoraan WIndows Rekisterin haaraan

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\FLEXlm License Manager

SW_D_LICENSE_FILE nimiselle rekisteriavaimelle.