1. Käynnistä SolidNetWork License Manager –ohjelma työasemalla.

2. Lisää lisenssipalvelimen osoite alla näkyvään kohtaan muodossa PORTTINUMERO@PALVELIMEN NIMI (esim. 25734@TEHOSERVERI).

Voit myös käyttää palvelimen nimen sijasta palvelimen IP-osoitetta. Esimerkiksi IP-osoitteen ollessa 123.456.78.90 osoite olisi tällöin 25734@123.456.78.90. IP-osoitteen käyttäminen voi olla tarpeen esim. käytettäessä VPN-yhteyttä.

Jos lisäys onnistuu ongelmitta, on yhteys lisenssiserverille kunnossa ja SOLIDWORKS toimintakunnossa.

Jos kyseessä oli lisenssiserverin vaihto, poista vanha lisenssipalvelimen osoite Server List -välilehdeltä "Remove"-painikkeella.

Lisenssipalvelimen osoitteen määrittäminen suoraan Windowsin rekisteriin

Lisenssipalvelimen osoite voidaan lisätä suoraan WIndowsin rekisterin haaraan

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\FLEXlm License Manager

SW_D_LICENSE_FILE -nimiselle rekisteriavaimelle.