SOLIDWORKS-asennuksen korjaaminen

1. Mene Windowsin Ohjauspaneeliin ”Programs and features” (Ohjelmat ja toiminnot) –toimintoon. Etsi haluamasi SOLIDWORKS-asennus asennettujen ohjelmien listalta ja valitse hiiren oikealla napilla ”Change” (Muokkaa).

2. Valitse vaihtoehto ”Repair your installation” ja paina ”Next”-painiketta. Valitse tämän jälkeen korjattavat tuotteet (esim. kaikki listalta) ja käynnistä asennuksen korjaaminen ”Repair”-painikkeesta.