SOLIDWORKS-kehitysehdotusten tekeminen

SOLIDWORKS julkaisee tuotteistaan vuosittain uuden version, jonka uudet ominaisuudet pohjautuvat pääasiassa SOLIDWORKS-käyttäjien tekemiin kehitysehdotuksiin.

Ylläpitoasiakkaanamme voit tehdä itse näitä kehitysehdotuksia.

Tässä on ohje SOLIDWORKS-tuotteisiin liittyvien kehitysehdotusten tekemiseksi.

1. Kirjaudu SOLIDWORKS Customer Portal -sivulle syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja aiemmin luomasi salasana. Jos et ole vielä luonut tiliä, luo tili painamalla linkkiä "Create a SOLIDWORKS ID" ja seuraa ohjeistusta tilin luomiseksi. Voit myös  katsoa TÄMÄN LINKIN, jossa opastetaan luomaan tili.

2. Valitse kohdan "MY SUPPORT" alta linkki "Enhancement Requests".

HUOM! Jos SOLIDWORKS-lisenssisi ylläpitosopimus on voimassa, mutta kaikkien linkkien kohdalla näkyy "lukko-ikoni", paina linkkiä "Register my products" rekisteröidäksesi SOLIDWORKS-tuotteen. Katso TÄMÄ LINKKI saadaksesi apua tuotteiden rekisteröimiseen.

3. Aloita hakemalla tietoa nähdäksesi onko joku muu tehnyt jo kehitysehdotuksen tästä samasta asiasta. Hakutuloksissa näkyvät kehitysehdotukset ovat ID-numeroita, jotka alkavat tekstillä "SPR". Jos löydät kehitysehdotuksen tästä samasta asiasta, voit ÄÄNESTÄÄ TÄTÄ KEHITYSEHDOTUSTA.

Mutta jos et löydä samasta asiasta tehtyä kehitysehdotusta, paina linkkiä "click here" tehdäksesi kehitysehdotuksen.

4. Täytä vaaditut tiedot. Yritä kuvailla kehitysehdotuksessa toivomasi asia mahdollisimman tarkasti. Lopuksi paina "Submit"-painiketta lähettääksesi kehitysehdotuksen.

5. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen kehitysehdotuksen luomisesta. Sähköpostiisi tulee myös myöhemmin ilmoitus, jos tekemäsi kehitysehdotus on toteutettu johonkin SOLIDWORKS-ohjelmaversioon. SOLIDWORKS voi myös ottaa sinuun yhteyttä, jos tekemääsi kehitysehdotukseen halutaan sinulta tarkennusta.